Helló!! :)

Üdvözlök minden látogatót!

Ezúton meg is köszönöm hogy benéztetek :)

Ugyan nem ez az első blogom, de még igencsak fejlesztés alatt van, ezért szíves türelmeteket kérem, javaslataitok, véleményeiteket szívesen fogadom, építő jelleggel akár negatívat is :)
Igyekszem a legtöbbet kihozni az oldalból hogy te jól érezd magad itt, ezért te is légy tekintettel a munkámra és viselkedj kulturáltan.

Bal oldalon a képekre kattintva, a szösszeneteket olvashatjátok el. Ezek mindig gyakrabban jelennek meg, és mindig kép is van mindegyikhez!

Jó olvasgatást! :D


Lendford Castle -re kattintva a könyvem blogját is megnézheted :)

2014. január 2., csütörtök

1. A távozásom

Jeges szél csípte az arcom, a szemeim szárazak és hidegek voltak mégis az arcomra fagyott pár könnycsepp. Azt kívántam bár maradhatnék a meleg szobám biztonságában egy könyvet olvasva. De akármennyire is szerettem csöndben a melegben olvasni, elmélkedni, az ajtón lévő vékony kis rigli nem tartotta vissza azt ami elöl most menekülök. Mert igen, menekülök. Szégyenszemre feladtam és megfutamodtam. Eljött az a pillanat hogy akárhol is legyek, bárhol is kössek ki utam során az csak jobb lehet.
Azokra gondoltam akiket a hátam mögött hagytam. Hogy milyen hatással lesz rájuk az eltűnésem, milyen gyorsan teszik túl magukat rajta. És hogy meddig kell majd elmennem.  Melyik vonatra üljek? Hova menjek? Nem tudom. Nem tudom és nincs időm gondolkozni rajta. Úgyhogy felültem az első vonatra ami a 12-es vágányra beért.