Helló!! :)

Üdvözlök minden látogatót!

Ezúton meg is köszönöm hogy benéztetek :)

Ugyan nem ez az első blogom, de még igencsak fejlesztés alatt van, ezért szíves türelmeteket kérem, javaslataitok, véleményeiteket szívesen fogadom, építő jelleggel akár negatívat is :)
Igyekszem a legtöbbet kihozni az oldalból hogy te jól érezd magad itt, ezért te is légy tekintettel a munkámra és viselkedj kulturáltan.

Bal oldalon a képekre kattintva, a szösszeneteket olvashatjátok el. Ezek mindig gyakrabban jelennek meg, és mindig kép is van mindegyikhez!

Jó olvasgatást! :D


Lendford Castle -re kattintva a könyvem blogját is megnézheted :)

2013. február 26., kedd

Nem maradt más, csak külső burok. Itt ott megtört, de egyre szilárdabb. A köd lassan eloszlott, a fény áttört a réseken és kisütötte szemem utolsó világát. Nem... Nem mondanám hogy ez egy újjászületés. Ahhoz hogy újjászüless először meg kell születned. De én nem születtem meg, csak a világra dobták a lelkem, ami keresett magának egy testet. Egy testet ami kellőképpen eltakarja hogy milyen is valójában a lélek.
Nem maradt más. Nem vagyok egy egész, azt hittem ez nyilvánvaló hogy magaddal viszed mindenem mikor elmész. A többieknek nem maradt már szinte semmi. Lehet velem beszélgetni, nevetni, egy jóízűt sírni, vagy éppen csak mélyre ásni...De nem fogsz semmit találni. A többi érzést elhurcolták az előző lakóim, akik úgy bántak rövid lakhelyükkel mint gyermek a sokadik játékával.
Itt állok, én, egy üres porhüvely, lelkemnek elhagyatott háza, tele emlékekkel rólad, rólatok, és valamikor régen... ott mélyen ott van az is.. aki egyszer talán voltam egykor....