Helló!! :)

Üdvözlök minden látogatót!

Ezúton meg is köszönöm hogy benéztetek :)

Ugyan nem ez az első blogom, de még igencsak fejlesztés alatt van, ezért szíves türelmeteket kérem, javaslataitok, véleményeiteket szívesen fogadom, építő jelleggel akár negatívat is :)
Igyekszem a legtöbbet kihozni az oldalból hogy te jól érezd magad itt, ezért te is légy tekintettel a munkámra és viselkedj kulturáltan.

Bal oldalon a képekre kattintva, a szösszeneteket olvashatjátok el. Ezek mindig gyakrabban jelennek meg, és mindig kép is van mindegyikhez!

Jó olvasgatást! :D


Lendford Castle -re kattintva a könyvem blogját is megnézheted :)

2012. augusztus 31., péntek

Remény?


Sokan mondják "Én már nem hiszek a reményben!" Sokszor mondom én is, mert amennyire segít annyira le is rombolhat mindent.
De mi is az amit ennyiszer emlegetünk? Mi  a remény? Egy olyan dolog amit eldönthetünk kérünk belőle vagy sem? Nem hiszem. Lehet ellene küzdeni, ahogy minden ellen az életben, de nem is kell csodálkozni hogy mennyire nehéz.
A remény ad erőt, hogy egy-egy napon újra felkeljünk, és megtegyük amit minden áldott nap. A remény hiteti el velünk hogy van miért cselekednünk, hogy a próbálkozásból lehet végeredmény is. A remény csal mosolyt az arcunkra, és fakaszt könnyeket ha úgy látja jól. Reménytől remegve állunk fel ha elestünk, és indulunk el újra. Ő mutatja az utat nekünk de nem erőszakoskodik. Segít és tanácsot ad, de sohasem kér meg semmire. Végig ott van benned, mégsem irányít. 
Akkor most gondoljuk csak újra át! Hogy amit megteszünk, és a reményt okoljuk érte, azért tényleg nem mi vagyunk a hibásak...
Vagy csak a remény nem engedi hogy magad hibáztasd?!:)